15 Ağustos 2010

Gündüz Pusuda, Gece Avda...

Dikkat çekici ve seksi bir unsur: Leopar desenleri...

Hepimiz biliriz leopar desenlerini taşımak kolay değildir ve bayanlar ikiye ayrılır: leopar desenini korkmadan giyenler ile leopar desenine ön yargıyla yaklaşıp "aman kendisi benden uzak olsun" diyenlerdir. Çok iddialı olmayan kadınlar genelde leopar desenini aksesuarlarında taşır ama bir de iddialı kadınlar vardır,onlar heryerde farkedilmek ister. İşte onlar elbiselerinde bu çekici deseni taşırlar.
Günlük yaşamda ve gece bir davete katılırken giyebileceğiniz seçenekler heryerde mevcut. Günlük yaşamınızda düz tabanlı ayakkabılarla kombinlemeniz sizin için yararlı olacaktır, böylelikle sizi parmak ucuyla gösterip dalga geçen olmaz. Gece davete katıldığınızda ise topuklu ayakkabı seçiminde sadelikten ödün vermeyin, çünkü ayakkabı leopar desenini değil, leopar deseni ayakkabıyı taşıyacaktır. Ayrıca sizin de bildiğiniz gibi kırmızı ojeye de bayılır kendileri.

Sonuç olarak zor bir desendir ve bu deseni karizmatik göstermek sizin elinizdedir. Eğer onu fazla iddialı şeylerle kombinlerseniz sizi rezil eder ama yok ben onun huyuna gitmeyi bilirim o benim canımdır deyip bu seksi deseni sadelikle birleştirirseniz, işte o zaman sizi baş tacı eder!

Dipnot: Blog tasarımı üzerinde denemeler yaptığımdan dolayı, verdiğimiz rahatsızlıktan özür dilerim :)

Elbise ve aksesuarlar: asos.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder