28 Ağustos 2010

VE IFW SONA ERER...

Istanbul Fashion Week, gelecek organizasyonların daha iyi olması için alınan deneyimlerle sona erdi. Son gün Özlem Kaya defilesiyle başladı, Özlem Kaya'yı Gamze Saraçoğlu, Avva, Özlem Süer ve Koton izledi.
Özlem Kaya bana göre sağlam adımlarla yükselişini sürdürüyor. Bu yükselişe Gamze Saraçoğlu da dahil, seçtiği tonlarla ve kesimlerle gerçekten başarılı bir koleksiyon çıkarmış. Avva hazır giyimde erkekler için renklerden korkmayın demiş. Özlem Süer yağlı boya tablolarından fırlamış gibi bir koleksiyon ve defile hazırlamış. Ve son olarak Koton 2011 Beachwear; bu defile çok beklendi nedeni malum 'Alessandra Ambrosio' podyumda tüm güzelliğiyle yürüyecekti.
Gelecek moda haftalarının daha güzel olması için çalışmak şart! Herkes "daha önceden bir moda haftamız olması gerekliydi, çok geç kalınmıştı zaten." diyor. En azında bu adımları sağlam basalım da gerçekten ses getiren bir moda haftasına sahip olalım.


Görseller: blog.markafoni

2 yorum:

  1. demin baktım 36 takipçi olmuş,sizin profilde de "çizim yapmayı sever"i okuyunca oh be sonunda çizimle ilgili biri sonunda çıktı dedim :)

    YanıtlaSil
  2. ben de bloguna bir yerde rastalayınca hemen isminden etkilenip blogunu keşfetmiş oldum :) durum aynı yani:)

    YanıtlaSil