27 Ekim 2010

GÖZÜMÜZE ÇARPTI, PANOYA İLİŞTİ

Bu haftalık gözümüze çarpan ve panoya ilişenler şöyle:
1 numarada çok sevdiğimiz latin güzel Eva Mendes var. Kendisi Penelope Cruz ile beraber benim için kusursuzlar kategorisinde yer alıyor. Saygıyla önlerinde eğilerek, buradan sevgilerimi yolluyorum.
2 numara Jak&Jil'in blogundan, detayları inceleyerek "hımm o nasıl bir topukmuş öyle" türevinde yorumlarınızı yapabilirsiniz.
Vee 3 numara! Neresi mi burası? Portekiz'in Madeira Adaları... Bu sefer ağımıza takılan şanslı tatil mekanı Madeira oldu. Turizmi gelişmiş olup şarap ve çiçek festivaliyle ünlüymüş. Yolumuzun bir gün düşmesini dileyerek aklımızın tatil mekanları köşesine kaydediyoruz.

Görseller: justjared, jakandjil

15 Ekim 2010

GÖZÜME ÇARPANLAR

Bu hafta sitelerde dolanırken gözüme çarpanları sizinle paylaşmak istedim.
Öncelikle 1 numaralı fotoğraftaki her detaya bayıldım, çok hoşuma gitti.
2 numaraya gelince halkaların tamamını sayana ödül vereceğim, hayır cidden ben sayamadım ondan diyorum:)
Sıra 3 numaraya geldi. Luis Figo'ya ne olmuş öyle? Bir zamanlar daha karizmatik bir şahsiyetti (ya da ben eskiden öyle olduğunu düşünüyordum), kendisi photoshop kurbanı mı olmuş bilemedim.

Görseller: thefashionspot, tommytom

BUNU BİLİYOR MUYDUNUZ?

Başlığa aldanıp öyle çok önemli bir bilgi vereceğimi sanmayın:) Şöyle ki bolonez sos tariflerine bakarken kendimi bu güzelim mis gibi sosun ismini nereden aldığını öğrendim. Nerden mi almış? İtalya'nın kuzeyinde bulunan "Bologna" şehrinden... E aklımızın bir köşesinde bulunsun, hani bir gün gidersek yerinde yiyelim diye düşündüm. Ben şimdilik kendi elimden yemeyi tercih edeceğim. Kolları sıvayıp malzemeleri hazırlayayım (çok güzel yaparım ayıptır söylemesi, yani en azından yenilebilir kıvamda yaparım:)