28 Şubat 2011

BİR OSCAR DAHA BÖYLE GEÇTİ

Çoğumuz dün gece uykumuzdan feragat edip, abur cuburlar eşliğinde televizyonun karşısına kurulup, kırmızı halı ile başlayan 83.Oscar Ödül Töreni'ni mutlu ve umutlu bir şekilde izlemeye koyulduk. Öncelikle belirtmek isterim ki, törenin eğlenceli geçeceğini düşünmüştüm ama yanılmışım. James Franco'nun bizi gülmekten yerlere yatıracağını sanmıştım ama kendisi tören boyunca sunuculuktan çok, sanki Facebook ve Twitter'dan bir şeyler paylaşıp duran aktif bir hesap kullanıcısıydı(bu paylaşımlarının yanında eğlenceli bir sunuculuk da dahil olsaydı çok iyi olurdu James. Bize çok umut vermiştin!). Törenlerin senaryo üzerine kurulu olduğunu biliyoruz ama diğer sunucu Anne Hathaway'in esprileri çok zorlamaydı. 

Herneyse biz kırmızı halıda neler olmuş onu konuşalım. Kırmızının, pudra tonlarının, parıltının, dantelin ve sade makyajın hakim olduğu bir törendi. Favorilerim yukarıda görüldüğü gibi  açık tonlardan oluşuyor. En beğendiklerim ise Givenchy elbisesiyle Cate Blanchett ve Elie Saab elbisesiyle Mila Kunis'tir. Hiçbir zaman tam tatmin olamasakta, kırmızı halının geçen seneye oranla daha doyurucu olduğunu düşünüyorum. 

Ayrıca Dipnot: Sevgili Helena Bonham Carter, senden daha yaratıcı bir elbise bekliyordum. Beni çok üzdüğünü söylemek isterim. Penelope Cruz'a gelirsek yeni çocuk doğurduğu için kendisini affediyoruz. 

Görseller: justjared

1 yorum: