22 Şubat 2011

PANOYA TAKILIP, MUTLU OLANLAR

Bu hafta köşemizde neler varmış bir göz gezdirelim.
1 numaramızda 29 Nisan'da kraliyet ailesine resmi olarak adımını atacak olan Kate Middleton var. İngiltere başta olmak üzere, tüm dünya Kate Hanım'ın gelinliğini merak etmekte ve bu konuda bitmek bilmeyen yorumlar yapmakta. Evet Kate, tören günü gelinliğin ve senin hakkında bol bol dedikodu yapacağız.
2 numaraya gelince, son zamanlarda oldukça göz önünde olan bir isim: James Franco... Hepimizin bildiği gibi kendileri Anne Hathaway ile birlikte bu pazar Oscar Töreni'ni sunacak. Bunun dışında bir şeyler söylemek gerekirse, sevgili James oldukça aktif bir isim. Heykel, resim, fotoğraf ve video çalışmaları olan çağdaş bir sanatçı, geçtiğimiz günlerde de Berlin'de bulunan bir galeride sergisi görücüye çıktı. Bir de kendisi Yale'de İngiliz Edebiyatı doktorası yapmaktaymış. Haliyle James'i çok takdir ettik, başarılarının da devamını dileriz.
3 numara Paris'te bulunan Notre Dame Otel'inden... Her odası farklı şekilde dekore edilmiş olan bu otel, fotoğraflarına bakınca insanı uzaklara daltırtacak türden.

Haftaya görüşmek ümidiyle, mutlu haftalar!

Görseller: hotelnotredameparis, thefashionspot


3 yorum: